Concordiajongetje-????

image

Concordia vlnr 1 Albert Lust (broer van Dirk Lust), 2 links half achter Wim Kat, 3 met strop en open mond Jan Lust van Ome Teun, 4 daarvoor lachend Henk Posch = Hendrik Posch, Czn (I42530), 5 half achter rechterkant onbekend, 6 met hoed en bril Jacob de Boer, Jzn (I16832), 7 met pet Pieter Bierdrager, 8 met saxafoon en bril Dirk Baars, 9 uiterst rechts achteraan Henk Fraaij, 10 kleine jongen vooraan Jacob de Boer; TEGENSTRIJDIGE info bij deze foto: geheel links Dirk of Piet Lust, vooraan jongetje Cor Posch = Cornelis Posch, Czn (I42531); WWWWW = Wie is deze persoon/zijn deze personen (ouders, broers/zusters, gehuwd met ?, heeft zelf kinderen met de namen ?); wie wat waar wanneer waarom, u wordt vriendelijk verzocht om nadere gegevens over deze foto met ons te delen door een mailtje te (laten) sturen naar genealogie@oudheidkameroostzaan.nl – onder vermelding van het fotonummer f00301

Met vriendelijke groeten

Joop Giesendanner

Stichting Oudheidkamer Oostzaan, afd genealogie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *