Zomer in ’t hoofd? – 17/8/2005

Nu het eindelijk weer zomert, schemert het najaar.
Zo langzamerhand hervatten we alle taken die gedurende de zomer op een laag pitje hebben gestaan. Vorig week beet de textielgroep het spits af, het bestuur vergaderde afgelopen dinsdag weer, de agenda voor de PR- groep zag ik vandaag voorbij komen. Ook de Oostzaanse taalgroep is weer bijeen geweest, want nieuwe/oude woorden blijven maar binnen stromen en zij willen er met dezelfde zorgvuldigheid over blijven oordelen.
Nadat we deze zomer danig geschrokken zijn van plotselinge ziekenhuis opname van één van onze bestuursleden hebben we afgelopen dinsdagavond gelukkig weer voltallig kunnen praten over de komende monumentendag en de donateuravond in het najaar. Rob Veenman was weer hersteld en blaakt met zijn drie by-passes van energie. We hopen dat hij er met gepaste voorzichtigheid mee omgaat.

Op stapel staan natuurlijk ook de najaars-Jol en er wordt ook alweer gewerkt aan een nieuwe Historische Uitgave Oostzaan. Gedurende de zomer is wel een lesbrief voor de scholen gerealiseerd en verspreid op de Oostzaanse scholen, een aangepaste versie wordt gemaakt voor de komende Monumentendag, die versie is inmiddels in productie. Uiteraard verschijnen er ook nog regelmatig nieuwe verhaaltjes in de reekst Historisch Bekeken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.