060711 – Zuiderschool vóór 1902

Lees voor met webReader

HerinneRing 02769

Een foto van de Zuiderschool, gedateerd vóór 1902.

Helaas is er verder van deze foto niets bekend geworden.
Wellicht is er toch nog iemand die bijvoorbeeld de naam van de onderwijzers kan achterhalen of een gezichtje van één van de leerlingen herkent.
U kunt de foto groter bekijken door erop te klikken.

Stichting Oudheidkamer Oostzaan vraagt uw hulp. Weet u wie op deze afbeelding staan? We horen het graag van u op 075 – 614 1532 of nog liever een mailtje. Vergeet niet het nummer te vermelden dat boven de foto staat.

3 gedachten over “060711 – Zuiderschool vóór 1902”

  1. Goedemiddag .. ik kan de foto’s niet openen .. Ik heb zelf ook nog een oude foto van de Zuiderschool , en ik denk in Oostzaan , ik kan het helaas niet goed zien , zelfs met vergroten niet .. Het jaartal is denk ik 1902 1905 of 1908 …. Ik kan hem niet meesturen met deze mail ,
    Met vriendelijke groet , Ans Offenberg .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.