Fotogevel siert Oudheidkamer

Fotogevel Oudheidkamer

OOSTZAAN – Stichting Oudheidkamer Oostzaan denkt al enige tijd na over de manier waarop de organisatie zich presenteert en of daarin wijzigingen moeten komen. Een van de zaken waar medewerkers en bestuur graag wat aan wilden doen is de buitengevel. Er werden op de dinsdagmiddagen regelmatig ergernissen uitgesproken over de kwaliteit van de gevel. Het idee ontstond om op de gevel in frames foto’s van oud Oostzaan te plaatsen en op die manier een soort van (wissel)expositie te realiseren. De foto’s zullen enige tijd hangen en dan vervangen worden door een nieuwe serie.

Rob Veenman koos de foto’s uit. De frames en het drukwerk werd gedaan door Zoetemelk Mediaservices in Zaandam. Siem Meijn die een aansturende rol speelde bij de realisatie heeft de frames bevestigd. Het resultaat is een plaatje!

Het is niet de enige aanpassing. Binnenkort wordt ook het zwaar verouderde zonnedoek vervangen door de firma Abbring. Daarnaast zal in het voorjaar ook de tuin worden aangepakt en komen er fietsenrekken. Hier en daar zal ook de verfkwast ter hand genomen worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.