HerinneRing 051109 – 09 november 2005

Uit de school geklapt

Gisteren, ja u leest het goed, immers de geschiedenis daarvan is vandaag geboren, hebben we de plannen voor het najaar en het volgend jaar besproken. Dat doen we elke maand een keer en de ene keer is dat wat spannender dan de andere. “Lopende” zaken passeren de revue en zijn meestal wel bij ons bekend, maar soms zien we aanzetjes voor nieuwe plannen in een uitgewerkte vorm en dat is dan weer wel heel verrassend.
Gisteravond gebeurde dat ook: een ontwerp voor de kaft en inhoud van een voor volgend jaar geplande uitgave omdat we in 2006 vijfentwintig jaar bestaan.
Nee, ik ga u geen plaatje laten zien, want dat is natuurlijk nog ‘onder curatele’, maar vertel u wel vast dat de aaaah’s en ooooh’s niet van de lucht waren. Als u tzt net zo enthousiast reageert als wij komt het helemaal goed. Het is een prachtig onderdeel van de vele activiteiten die voor dit jubileumjaar zijn gepland, maar daarop kom ik later wel eens terug.

Rest mij vandaag nog u te vertellen dat alle lampen buiten weer branden, dankzij onze oplettende buren. Met enige regelmaat stappen ze bij ons binnen met bijvoorbeeld de mededeling: “Oostzaan is uit”, waarmee bedoeld wordt de gevelverlichting aan de kant van het woord Oostzaan is uitgevallen.
Een goede buur is beter dan een verre vriend, maar waarderen doen we ze allemaal. Reacties van de overkant van de straat of van de overkant van de oceaan, het is ons om ’t even.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.