HerinneRing 051114 – 16 november 2005

Vol verwachting klopt ons hart

Donateuravond op 14 november 2005, nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Voor het eerst in de “polder” in het gebouw van Excelsior, nu eens op een maandag en niet op de dinsdag, want al te vaak sloten we een groep donateurs uit, die op dinsdag andere verplichtingen hadden.
Spannend, want zouden onze trouwe bezoekers daar wel willen komen? Andere dag, andere plek. Het antwoord: “Jaaaaaaaah”. Voorzichtig werden er 100 stoelen klaar gezet en om kwart voor acht werd er al driftig met extra stoelen gesleept. Prima dus en nu ruimte zat.

Om acht uur gingen we na een kort welkom door Piet Roels van start met:

Een wandeling op het grote projectiescherm aan de hand van tekeningen, foto’s en schilderijen door Oostzaan, van pre-historie via de middeleeuwen tot bijna heden, van west naar oost, van noord naar zuid. Dat alles begeleid door vakkundig commentaar, feitenmateriaal, talrijke anekdotes, interviews uit het rijke bestand van Radio9 en inbreng en aanvulling uit de zaal.

Uit het geroezemoes van de zaal bij het verschijnen van een nieuwe afbeelding en de opmerkingen in de pauze en achteraf mogen we afleiden dat het een geslaagde avond is geweest.
Zuks is voor herhaling vatbaar en voor allen hierbij betrokken: BEDANKT !!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.