HerinneRing 060425 – 25 april 2006

Volle bak

Voldoening, trots ook. Het gebouw Excelsior zat boordevol enthousiaste donateurs en genodigden. Allemaal in gepaste spanning op wat komen ging, de uitreiking van de eerste exemplaren van “Een Ongewoon Vollukkie”. Eindelijk was het zover en dat is dan altijd weer spannend: “Hoe zullen ze reageren?”, want we doen het immers voor U.
Ze waren bij wijze van spreken nog NAT, want pas in de loop van de middag waren de boekjes door de drukker afgeleverd. Niets te klagen echter, want het resultaat ziet er weer prachtig uit.
Dat we, om iedereen te bergen, stoelen van de buren (OKV, hartelijk dank daarvoor) hebben moeten lenen, bewijst alleen maar hoe groot de belangstelling was. Het was bommetje vol.
De gemeente had een vertegenwoordiger gestuurd, wethouder Monen, die de oudheidkamer verraste met een blijk van waardering en een envelopje namens het Gemeente Bestuur.
De overige vertegenwoordigers van het Gemeente Bestuur en de Raad namen echter, tot ons groot genoegen, nog wel even de moeite om na afloop van hun vergadering aan het eind van de avond toch nog even langs te komen om hun exemplaar van het boekje aan te schaffen en ons te feliciteren met het 25 jarig bestaan en het succes van onze recentelijke activiteiten. Aan allen die deze avond weer tot een succes hebben gemaakt, past het ons om onze welgemeende dank over te brengen: publiek, Excelsior, OKV, vrijwilligers, foto’s van deze avond door Simon Meijn, maar zeker aan allen die zo spontaan hun foto’s, verhalen en gedichten met ons en U wilden delen. En als bonus was er dan ook nog de film van de Kerkbuurtschool, herinneringen van de leerlingen en onderwijzers, vakkundig opgenomen en gemonteerd door Jan de Waal. Heel graag tot de volgende keer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.