Nieuwjaarsbijeenkomst Oudheidkamer Oostzaan

Zondag 6 januari 2013 houdt de Oostzaanse Oudheidkamer weer haar jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst voor al haar donateurs. Deze Nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden in het gebouw van Fanfare en Tamboerkorps Excelsior, Twiskeweg 101A in Oostzaan. Aanvang: 14.30 uur.

Naast een genoeglijk samenzijn onder het genot van een kopje koffie of een andere versnapering, kan men deze middag tevens kennismaken met Nico van der Lugt (de nieuwe voorzitter van de Oudheidkamer) en Irma Rol (beoogd nieuwe secretaris van de Oudheidkamer).

Voor diegenen die wat slecht ter been zijn of liever niet bij winterdag “de polder in gaan”, verzorgt de Oostzaanse Belbus ook dit keer het vervoer. Diegenen die op deze middag van het vervoer met de Belbus gebruik willen maken, dienen daartoe zelf contact op te nemen met de Belbus

(tel. 075 – 684 5660 op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur). Wel graag even aangeven dat het gaat om de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Oudheidkamer.

Meer weten over de Stichting Oudheidkamer Oostzaan? Kom dan eens gezellig langs tijdens de wekelijkse dinsdagse inloopmiddagen op Leliestraat 1 in Oostzaan
(tel. 075 – 614 1532).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.