Walst, H K&B 20090906

In de rubriek "Kort en Bondig" ontvangen wij vragen die door U wellicht ook kort en bondig kunnen worden opgelost. Als U het antwoord weet, stuur ons dan aub een mailtje, de aanvrager zal er blij mee zijn

oorspronkelijke info: Dries Haak, de kruidenier van Kerkstraat organiseerde reisjes voor zijn klanten in de zestiger jaren, op deze foto staat volgens onze infomatie H Walst;
Wie is deze H Walst (voornaam?) en wie zijn de ouders, broers of zusters, (later) getrouwd? en zo ja met wie? enz, enz; alle beetjes info helpen

Eén antwoord op “Walst, H K&B 20090906”

  1. Dat is grappig. Ik ben een van de kleinzoons van dezelfde kruidenier en ben zelf geboren in het jaar 1960. Mijn vader (tweede zoon) heeft in de jaren 1959 tot en met 1966 zelf een kruidenierszaak gehad in tuindorp oostzaan. Ik heb dit nooit geweten van mijn grootvader. Vanwege de vele uren die de kruidenierszaak op tuindorp in beslag nam heb ik vele uren doorgebracht bij mijn opa en oma in oostzaan verbaast het me dat dit soort zaken aan mij voorbij is gegaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.