Winnares loterij Moederdagbraderie eindelijk bekend!

De winnares, mevrouw Geertje Bijdemast en de sponsor, Nico Haak van Twiske Adviesgroep
De winnares, mevrouw Geertje Bijdemast en de sponsor, Nico Haak van Twiske Adviesgroep

In het begin van een nieuw jaar is het geoorloofd wat terug te blikken. En dan ook komt die Moederdagbraderie op die zondag in mei weer in herinnering.

Tussen 7 en 9 uur werd in al erg slecht weer onze tent opgebouwd. Het weer werd nog slechter en toen de stormwind aan de tent begon te rukken, waren we helaas gedwongen om snel alles weer af te breken en retour Leliestraat te gaan.

Hoewel door het slechte weer er weinig opkomst was geweest en daardoor niet alle loten waren verkocht, werd toch de trekking gedaan. De meeste prijzen werden snel opgehaald maar de winnaar van de mooie fiets, de hoofdprijs, meldde zich niet en bleek niet te achterhalen, wat we ook probeerden.
Maar ineens…pas eind vorig jaar meldde de winnaar, of liever gezegd: de winnares zich. Mevrouw Geertje Bijdemast kwam in een la de vergeten loten tegen en keek toch een en ander maar eens na.
Snel werd de gelukkige samenkomst gevierd met het maken van een foto de winnares en de sponsor, Twiske Adviesgroep.

Maar hoe we ook probeerden, publicatie in de pers van dit heuglijke feit lukte helaas niet.
Gelukkig bestaat er onze Facebook pagina en natuurlijk ook deze website waardoor we alsnog kunnen laten zien dat alles uiteindelijk goed is afgelopen!

En natuurlijk nogmaals onze sponsor van harte bedanken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.